Zapplive Extra

NPO Zapp komt met dagelijkse liveshow voor kinderen

17 maart 2020 10:32 | informatief | Door Irma Tomas

© Suzanne Heikoop
Omdat bijna alle kinderen thuis moeten blijven van school komt NPO Zapp vanaf woensdag 18 maart met een dagelijkse nieuwe liveshow gepresenteerd door Klaas van Kruistum. 

In Zapplive Extra komen deskundigen aan het woord en kunnen kinderen kunnen hun vragen stellen en met elkaar in gesprek gaan. Ze krijgen ook tips over hoe je de dagen thuis het beste doorkomt. Op die manier worden de ouders een beetje ontlast. 

Klaas van Kruistum

Klaas van Kruistum: "We voelen allemaal onzekerheid en juist daarom zijn we er nu gewoon elke dag. Voor goede informatie, iets leren ondanks dat je niet naar school gaat én onderling contact, ook al is dat nu op afstand. Ik weet zeker dat ik weer verrast ga worden door de creativiteit van iedereen thuis!"

Behalve Zapplive Extra heeft de Publieke Omroep dagelijks nog meer programma's om kinderen mee te vermaken en ze wat te leren. De smerige quiz, Willem Wever, Freeks wilde wereld en het nieuwe Het klokhuis maakt, een creatief programma waarbij kinderen masterclasses krijgen van Klokhuis-presentatoren en experts. 

Zapplive Extra wordt vanaf woensdag 18 maart elke doordeweekse dag van 13.00 tot 15.30 uur uitgezonden

Meer over