Omroep Max blij met Geert Wilders

6 maart 2017 14:08 | informatief | Door Televizier

Geert Wilders schuift maandag aan voor een kopje koffie bij Martine van Os en Sybrand Niessen. En daar is Omroep Max héél blij mee. Geert komt tegenwoordig immers nergens meer op visite.

Een Geert Wildersje uithalen is tegenwoordig een begrip aan het worden. Mocht je in de kleine dorpjes Persingen, ’t Woudt of Schokland wonen, dan heb je de uitdrukking wellicht nog niet gehoord. Daarom een korte uitleg: een Geert Wildersje uithalen staat gelijk aan het niet op komen dagen. Want dat doet de hoogblonde politicus de laatste tijd nogal vaak. Hij sloeg de RTL-debatten over, evenals een bezoekje aan Nieuwsuur. Bij Omroep Max zijn ze dan ook verheugd op het feit dat Geert Wilders wél een plekje in zijn agenda heeft vrijgemaakt voor Tijd voor Max.

Koffieleuten met Geert

“In deze campagne was hij tot dusver nog niet veel op televisie te zien, maar bij Tijd voor Max schuift hij graag aan en dat stellen we natuurlijk erg op prijs”, schrijft de omroep op zijn website. Martine van Os en Sybrand Niessen staan niet bekend als roddeljournalisten, maar nu ze de kans hebben, leggen ze hem het vuur aan de schenen. Dat doen ze op geheel eigen wijze door lekker ouderwets te keuvelen over de persoonlijke situatie van politicus.

Zorg

Geert Wilders lijkt goed voor zichzelf te zorgen: zijn haar zit altijd perfect, hij neemt voldoende rust en zijn oneliners zijn zo scherp als een mes. Al kan dat mes af en toe best bot uit de hoek komen. Maar denkt hij naast zijn eigen verzorging ook aan de ouderenzorg? Ook dat proberen Martine van Os en Sybrand Niessen te achterhalen in Tijd voor Max.

Tijd voor Max, 17:10 uur NPO 1

Meer over