Ook Robert Knepper is waarschijnlijk een viezerik

6 december 2017 15:41 | informatief | Door Televizier

Er komt nog steeds geen einde aan de nasleep van de #metoo affaire. Ook acteur Robert Knepper lijkt definitief het haasje nu 4 vrouwen hem beschuldigen van ongewenst seksueel gedrag.

Acteur Robert Knepper (58) kennen we natuurlijk vooral van zijn rol als de enge Theodore 'T-Bag' Bagwell in de tv-serie Prison break. De eerste beschuldiging kwam vorige maand toen een vrouw beweerde dat hij haar in 1991 hardhandig in haar kruis had gegrepen.

Nog eens vier vrouwen

Dat zou nog een eenmalige misstap kunnen zijn van Knepper, maar naar aanleiding van het verhaal van deze dame zijn nog eens vier vrouwen naar voren gekomen met een verhaal over Knepper die zijn handen niet thuis kon houden. De vier incidenten vonden plaats tussen 1983 en 2013 in de Verenigde Staten en Canada en zijn soortgelijk aan het eerste verhaal.

Het is niet waar

Knepper zegt in een verklaring dat hij zich niet herkent in de beschuldigingen en dat hij zich al veroordeeld voelt zonder dat er een rechter aan te pas is gekomen. 'We have come to a time where hard-earned careers are being lost on the basis of accusations. I need to reiterate that these accusations against me are false. We have lost the presumption of innocence'.

Danny Masterson

Vanochtend kwam het bericht dat acteur Danny Masterson uit de Netflix-comedy The Ranch wordt geschreven. Hij wordt door vier vrouwen beschuldigd van verkrachting.

 

Meer over