Pauw en Jinek presenteren samen talkshow Pauw & Jinek: De Verkiezingen

Jeroen Pauw en Eva Jinek presenteren vanaf 27 februari, drie weken lang samen de talkshow Pauw & Jinek: De Verkiezingen. 

In Pauw & Jinek: De verkiezingen praten de presentatoren met politici, politiek commentatoren, prominenten en belangrijke gasten uit het nieuws over de lopende verkiezingsstrijd. In dit politiek café is ook nog ruimte voor cabaret en livemuziek.

Verkiezingscircus

Aan BNN-VARA laat Pauw weten: “Het verkiezingscircus en alle trucs die daarbij horen zijn de thema’s van de uitzendingen. Alle rumoer rondom de verkiezingen komt bij ons samen.” Jinek vindt het belangrijk dat zij in het programma een balans vinden die er voor zorgt dat ze de kiezer, die thuis op de bank zit, bereiken en goed informeren. De verkiezingsuitzendingen betekenen wel een onderbreking voor Eva Jinek die net zo lekker ging met haar programma Jinek. Dinsdagavond bezorgde Patricia Paay haar nog een dik kijkcijferrecord. 

Het Lagerhuis

Pauw en Jinek zijn niet de eerste die een programma maken rond de komende Tweede Kamerverkiezingen. Het debatprogramma Het Lagerhuis komt voor de verkiezingen terug in DWDD Heimwee. SBS6 wil met het programma Stem van Nederland de kloof dichten tussen burgers en politiek.

Pauw & Jinek: De Verkiezingen is van maandag 27 februari t/m vrijdag 17 maart, elke werkdag live te zien rond 23:00 uur op NPO1. 

Lees ook: Volgens Pauw is een samenwerking tussen hem en Jinek niet verstandig

Reageren