Op beter tijdstip

Renze Klamer terug met Laat op Vrijdag

Dat Renze Klamer een tweede seizoen van Laat op vrijdag mocht gaan maken was al wel duidelijk. Zoals verwacht wordt het tijdstip van het televisieprogramma ook een stuk aantrekkelijker.

Het eerste seizoen werd rond middernacht uitgezonden, dus dat was voor Klamer vechten tegen de bierkaai wat betreft kijkcijfers. Nu is besloten om Laat op vrijdag op NPO 1 om 21.25 uur te programmeren. Vanaf 3 juli is de talkshow zeven weken achter elkaar te zien.

Gasten

In een persbericht van BNNVARA zijn inmiddels ook de eerste gasten bekendgemaakt. De eerste aflevering zijn Jan Jaap van der Wal en Roos Moggré te bewonderen. Het format blijft volgens de omroep hetzelfde. "In het programma staan twee bekende hoofdgasten centraal, die samen een verrassende combinatie vormen. De gasten praten over hun guilty pleasures, delen hun verborgen talenten en er is ruimte om een spelletje te spelen", zo is te lezen. Het programma gaat voorbij de actualiteit.

Andere gasten die op de planning staan zijn Klaas Dijkhoff, Giovanca Ostiana, Britt Dekker, Bizzey, Joris Linssen, Jandino Asporaat en Romy Monteiro.

Noortje Veldhuizen

Ook sidekick Noortje Veldhuizen keert terug in het programma met haar rubriek Kantoortje van Noortje. Zij duikt in het leven van de gasten en deelt haar bevindingen.

Meer over: