Dit verandert er

RTL gooit tv-schema om na schrappen The Voice

20 januari 2022 14:06 | informatief | Door Merlin Everts

© William Rutten

Na het schrappen van het programma The Voice is RTL genoodzaakt hun uitzendschema aan te passen. Verschillende shows zijn uitgesteld of worden doorgeschoven naar een andere datum. Vandaag heeft de zender zijn nieuwe programmering voor de aankomende tijd gepresenteerd. 

I can see your voice

The Voice dat op de vrijdagavond gepland stond, wordt vervangen door het andere muziekprogramma I can see your voice. De show begint om 20:00 uur en wordt om 21:30 opgevolgd door talkshow BEAU

De verraders

Het nieuwe seizoen De verraders stond gepland voor 20 februari, maar dit programma wordt doorgeschoven naar een later moment dit voorjaar. De nieuwe spelshow Volg Je Me Nog?, onder leiding van Ruben Nicolai, start 10 februari om 20:30 uur. 

Expeditie Robinson

Last but not least, komt vandaag het bericht naar buiten dat Expeditie Robinson, dat eerst exclusief op Videoland te zien was, ook op RTL4 uitgezonden wordt. Het betreft een speciale editie van het programma. In een instagrambericht meldt het programma het volgende: “Art Rooijakkers en Geraldine Kemper zijn naar Zanzibar afgereisd voor een hele speciale, eenmalige editie van Expeditie. En ook Eilandpraat keert terug, met vaste host Luuk Ikink.” Vanaf 10 maart, 20:30 is Expeditie Robinson te zien op RTL 4.

Meer over