En pols

Samantha de Jong brak bekken tijdens zelfmoordpoging

19 april 2019 09:38 | informatief | Door Irma Tomas

© ANP
Bij de sprong van haar balkon brak Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, woensdag haar bekken en haar pols. Het gaat inmiddels gelukkig wel beter met haar.

Samantha plaatste een bericht op haar Instagram-account om haar volgers te laten weten hoe het nu gaat. In haar bericht geeft Samantha de schuld aan verschillende instanties en de media die haar 'kapot zouden maken'.

„Goedemorgen lieve mensen. Ik wil iedereen laten weten dat het wat beter gaat. Ik heb er een gebroken pols aan overgehouden, m’n bekken is gebroken. En nogmaals, iedereen heeft een oordeel over mij, dat mag je best hebben, maar niemand weet wat ik meemaak in mijn leven.”

Roddels

“Ook ik heb veel verdriet, al helemaal over m’n kids en de dingen die gebeurd zijn in mijn verleden. Alle instanties die in je nek zitten, je continu bewijzen tegenover andere roddels die verspreid worden die niet waar zijn, de media maken je gewoon helemaal kapot. En ik hoef hier niet de zielige uit te hangen, maar oordeel niet als je van iemands leven niks weet. Voor de rest wil ik iedereen bedanken voor de lieve berichten, x.”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Goedemorge lieve mensen wil iedereen laten weten dat het wat beter gaat ik heb er een gebroken pols aan over gehouden me bekken zijn gebroken en nogmaals iedereen heeft een oordeel over mij mag je best hebben maar niemand weet wat ik mee maak in me leven ook ik heb veel verdriet al helemaal over me kids en de dingen die gebeurt zijn in mijn verleden alle instanties die in je nek zitte je continu bewijzen tegen over ander roddels die verspreid worden die niet waar zijn de media maakt je gewoon helemaal kapot en ik hoef hier niet de zielige uit hangen maar oordeel niet alsje van iemands leven niks weet voor de rest wil ik iedereen bedanken voor de lieve berichten x

Een bericht gedeeld door Samantha de jong 🌟Barbie🌟 (@samantha_de_jong29) op

Oh oh Cherso

Dit zou al de vierde zelfmoordpoging zijn van de vrouw die ooit wereldberoemd in Nederland werd door Oh oh Cherso, het programma waarin ze met Haagse en Schevenings plaatsgenoten op vakantie ging naar Griekenland.

Meer over