SBS 6 gaat definitief door met Peter Gillis

27 augustus 2022 10:27 | informatief | Door Irma Tomas

© Friso Keuris/Talpa
Peter Gillis mag dan wel vermeend zijn vriendin mishandelen en geld witwassen, SBS 6 blijft zijn realityshow Massa is Kassa uitzenden. Dat bevestigde zenderbaas Marco Louwerens aan het programma Shownieuws.

Peter Gillis heeft al heel wat ellende aan zijn broek hangen. Hij huisvestte illegale arbeiders op zijn vakantieparken, de hygiëne op zijn parken laat flink te wensen over, hij wordt verdacht van witwassen en werd opgepakt voor de mishandeling van zijn vriendin Nicol. Dit alles is geen reden voor SBS 6 om de samenwerking te verbreken. 

Wat is er precies gebeurd?

Het nieuwe seizoen van Massa is Kassa gaat zoals gepland op 6 september gewoon van start. Bij Shownieuws zei Marco Louwerens dat hij met Peter en Nico gesproken heeft en dat hij hen een simpele vraag stelde: "Ik zei: ‘Ik wil exact uit jullie mond de waarheid weten van wat er nou precies gebeurd is.’ Nou, dat verhaal hebben ze me verteld, vrij uitgebreid. Daar kan ik niks over zeggen, want het is vertrouwelijk en zij moet nog met de politie praten en haar verhaal doen.” Blijkbaar was het antwoord van het realityduo bevredigend genoeg. 

De rechter

Mocht de rechter Peter Gillis alsnog veroordelen voor mishandeling, dan zal Louwerens de kwestie nog eens bekijken: "Dat zien we dan wel weer".

Meer over