Simone Kleinsma en Klaas Dijkhoff te gast in College Tour

11 januari 2018 10:13 | informatief | Door Televizier

© Annemieke van der Togt/Roy Beusker Fotografie

Musicalster Simone Kleinsma, VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhof en kickbokser Rico Verhoeven zijn te gast in het nieuwe seizoen van College Tour. Dat heeft de NTR bekendgemaakt.

Presentator Twan Huys heeft weer nieuwe beroemdheden aangekondigd die door studenten ondervraagd worden. Het gaat om de 59-jarige zangeres en actrice Simone Kleinsma. De actrice speelt op dit moment in de musical Was getekend, Annie M.G. Schmidt.

Rico Verhoeven

De andere gast is Rico Verhoeven. De wereldkampioen kickboksen won vorig jaar het veelbesproken gevecht met Badr Hari. Recent verdedigde hij zijn titel door de winst op Jamal Ben Saddik.

Klaas Dijkhoff

VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff werd in 2015 staatssecretaris van Veiligheid en Justitie. De politicus won dat jaar de prijs voor Politicus van het Jaar. In 2017 won hij de twaalfde editie van De slimste mens.

AIVD

Het nieuwe seizoen van de interviewserie begint op 14 januari en start met de Portugese secretaris-generaal van de Verenigde Naties, António Guterres. Daarna volgt de baas van de AIVD, Rob Bertholee.

College Tour is vanaf zondag 14 januari elke week te zien om 21.05 op NPO 2

Meer over