Over Stanley H.

Sonja Barend en Peter R. De Vries krijgen het aan de stok in DWDD

30 september 2019 20:23 | informatief | Door Irma Tomas

© Screenshot DWDD
Sonja Barend en Peter R. de Vries waren te gast in De wereld draait door om over Sonja's 34 jaar oude interview met crimineel Stanley Hillis te praten. Dat ging al snel helemaal mis. 

Sonja Barend interviewde destijds de uit de Bijlmerbajes ontsnapte Stanley H. op zijn schuiladres. Omdat de NPO binnenkort een dramaserie uitzendt over Stanley Hillis leek het de DWDD-redactie leuk om Sonja nog eens te laten vertellen over toen. Sonja gaf ruiterlijk toe dat ze het interview met de crimineel, die vooral overvallen pleegde, vooral deed vanwege het spektakel. Bovendien vond Sonja Stanley niet zo gevaarlijk omdat hij nog nooit had geschoten. 

Vuurwapengevaarlijk

Dat was tegen het zere been van een geërgerde Peter R. de Vries die Stanley H. wel degelijk vuurwapengevaarlijk noemde. Bovendien had Sonja volgens de misdaadverslaggever totaal geen verstand van misdaad en had ze zich ver van de crimineel moeten houden. De oud-presentatrice verbaasde zich er vooral over dat dat Peter R. de Vries zich zo vreselijk opwond over een oude affaire. Naarmate het gesprek vorderde werd de sfeer steeds onaangenamer. 

De kijkers hadden duidelijk een favoriet in deze fittie. 

 Gelukkig bracht tafelheer Arjen Lubach nog wat humor in de situatie. 

Meer over