SuperTrash van Olcay Gulsen failliet

Krap vier weken geleden kondigde Olcay Gulsen haar vertrek als CEO aan bij SuperTrash en nu is het modemerk failliet verklaard.

Een maand geleden nam Olcay Gulsen afscheid omdat ze zich naar eigen zeggen meer op haar televisiewerk wilde concentreren. Naar nu blijkt ging het ook niet goed met haar levenswerk SuperTrash. De leiding werd overgedragen aan een crisismanager die orde op zaken moest stellen. Toch had de Brabantse niet zien aankomen dat haar modemerk zo snel de afgrond in zou verdwijnen.

Niet adequaat gereageerd

Ze vertelde dinsdagavond in RTL Boulevard zichtbaar aangeslagen over het faillisement en gaf zichzelf de schuld: „Ik ben niet de beste continuïteitsmanager gebleken. Ik ben een enthousiaste ondernemer, goed in creatief denken, maar nu ben ik duidelijk tekortgeschoten. Ik heb niet adequaat genoeg gereageerd.”

Zwarte dag

Tot een jaar geleden was Olcay Gulsen nog 100% eigenaar van SuperTrash, nu is ze alleen nog minderheidsaandeelhouder, al heeft ze wel veel geld gestoken in het bedrijf. „Het is vooral heel pijnlijk voor iedereen die betrokken is en alle medewerkers. En voor mij is het een zwarte dag.” De verliezend finalist van Wie is de Mol? zei te hopen dat er een doorstart komt.

Lees ook: Olcay hoopt op een tv-programma met Jan Versteegh

Meer over:

Reageren