Tijd voor MAX verhuist naar tijdstip DWDD

Tijd voor MAX verhuist tijdelijk naar de vooravond. In plaats van 17.00 is het programma in april vier weken lang te zien om 19.00, het prestigieuze tijdstip van De wereld draait door.

Sybrand Niessen en Martine van Os zullen van 3 tot en met 26 april ’s avonds live gaan. “We willen na de laatste aflevering van dit seizoen van De wereld draait door, op 30 maart, live programmering in de vooravond houden”, zegt Frans Klein, directeur televisie van NPO.

Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk is vanaf dit jaar nog maar zes maanden te zien in De wereld draait door. De presentator gaat na 30 maart al op vakantie en wordt in mei opgevolgd door Margriet van der Linden met haar nieuwe vooravondshow voor KRO-NCRV. “Daarom kiezen we, met dank aan Omroep MAX, nu voor deze overgangssituatie,” zegt Frans Klein. “In de toekomst sluiten de seizoenen van De wereld draait door en de nieuwe vooravondshow strakker op elkaar aan.”

Hulp van Jan Slagter

MAX-directeur Jan Slagter helpt graag mee met deze tijdelijke verhuizing. “De kijker kan van
ons het vertrouwde Tijd voor MAX verwachten, alleen op een ander tijdstip.” Op de plek van Tijd voor MAX worden in de periode tussen Pasen en Koningsdag herhalingen uitgezonden van Droomhuis gezocht en We zijn er bijna!.

Lees ook: Ongekend felle discussie Matthijs van Nieuwkerk en Dolf Jansen in DWDD.

Meer over:

Reageren