Uit Over mijn lijk

Tim Hofman deelt verdrietig nieuws: Irene overleden

17 december 2022 14:50 | informatief | Door Wietse Zuidberg

© BNNVARA
Irene - die op televisie te zien was in Over mijn lijk - is overleden. Dat heeft presentator Tim Hofman via Instagram bekendgemaakt.

"Lieve vrienden en kijkers van Over Mijn Lijk, met een zwaar hart moeten we jullie mededelen dat Irene is overleden. Het ging de laatste tijd echt steeds slechter, maar toch was het overlijden plotser dan verwacht", opent Hofman het bericht.

Diagnose in 2018

Irene - die was te zien in het negende seizoen van Over mijn lijk - kreeg in augustus 2018 de diagnose borstkanker. Na een jaar aan intensieve behandelingen kreeg ze te horen dat haar lichaam schoon was, maar niet veel later kreeg ze te verwerken dat de kanker toch weer terug was. Ook haar moeder Patrizia had kanker en ook zij was te zien in het programma.

Uitvaart

"Afgelopen zaterdag was de uitvaart: ze had zelf helemaal bedacht hoe ze het had gewild en het was prachtig. de speeches, de grappen, de muziek en de warmte waarmee haar zussen en vrienden het gat opvulden wat het ontbreken van haar ouders veroorzaakte", vertelt Hofman.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)

Meer over