TVgids.nl heeft nu een streaminggids en is nog beter!

30 december 2021 10:06 | informatief | Door Irma Tomas

© TVgids
Onze vrienden van TVgids.nl hadden al een heel handige site en app, maar die zijn nu nog beter dankzij de nieuwe streaminggids en andere updates.

De website en app van TVgids.nl hadden al de meest overzichtelijke gids met alle televisiezenders en daar komt nu ook een streaminggids bij. Daarin staat alles wat er verwacht wordt en nieuw, populair en goed is op de verschillende streamingdiensten zoals Netflix, Videoland, Prime Video, Disney+ en meer.

TVgids.nl zorgt dat kijkers precies weten wat ze willen zien en waar ze daarvoor terecht kunnen. De website & app brengen nu álles wat je kunt kijken overzichtelijk samen. Of dat nu televisie is, of streaming.

Overzicht van alle tv-programma’s én streaming

Ook nieuw op TVgids.nl en in de app is een overzicht met alle tv-uitzendingen én streamingopties van een film, serie of tv-programma. Bezoekers kunnen kiezen voor live kijken, of streamen. Voor het gemak staat daar een directe kijklink naar de app of website van de streamingdienst in kwestie. Dan is het alleen nog een kwestie van klikken en kijken maar!

Vernieuwde homepage

Ook de homepage van zowel de website als de app zijn compleet vernieuwd. Dit is de plek waar de deskundige redactie van TVgids.nl de beste kijktips, nieuws, interviews, reviews en meer publiceert. Het voordeel: liefhebbers van series en films kunnen in minder tijd nog meer leuks ontdekken en hoeven echt niets meer te missen.

Vertrouwd: wat is er te zien op tv?

Veel bezoekers willen gewoon heel snel weten wat er nu, straks en tijdens primetime te zien is op tv en dat onderdeel is gelukkig niet veranderd. Ook vertrouwd is de sectie ‘MijnGids’, met daarin persoonlijke favorieten en de mogelijkheid om reminders aan te zetten voor het moment dat een film, serie of tv-programma begint.

Meer over