Vader zoontje Fajah Lourens overleden

De vader van het 10-jarige zoontje van Fajah Lourens is vrijdag plotseling overleden. De 46-jarige Daniël Surig stierf aan een hersenvliesontsteking.

Fajah Lourens meldt de tragische dood van haar ex op Instagram. Niet omdat ze dat graag wilde, maar omdat ze werd gebeld door verschillende media.

Homovriendelijk

Met Daniël begon Fajah ooit een homovriendelijk hotel in Amsterdam. Dat project was geen lang leven beschoren omdat de relatie van het stel teveel te lijden had onder de verbouwing. Fajah en Daniël hadden vijf jaar een relatie met elkaar.

Killerbody

Op zakelijk gebied gaat het Fajah voor de wind. Ze heeft met Killerbody 1 en 2 twee bestsellers op haar naam staan, maar op persoonlijk gebied blijft haar weinig bespaard. Vorig jaar kwam haar 1-jarige neefje Elfin om het leven toen zijn vader hem uit het raam gooide.

Hersenvliesontsteking

Hersenvliesontsteking, ook wel nekkramp genoemd, is een ontsteking van de vliezen die de hersenen en het ruggenmerg omhullen. De ontsteking wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een bacterie of een virus. De bacteriële variant kan in sommige gevallen dodelijk zijn.

Meer over:

Reageren