Nieuwe reeks

Vanaf deze datum is het vijfde seizoen van De Jacht Op De Mocro-Maffia op Videoland te zien

15 maart 2024 11:21 | informatief | Door Tessa Kok

© Videoland
Misdaadjournalist John van de Heuvel is binnenkort terug met een gloednieuw seizoen van De Jacht Op De Mocro-Maffia. In alweer het vijfde seizoen van de serie komt van den Heuvel weer met bizarre onthullingen en nooit eerder vertoonde beelden. Videoland maakte vandaag de startdatum van de serie bekend.

10 april is het zover, want vanaf dan is het nieuwe seizoen in zijn geheel te streamen bij Videoland.

Harde onderwereld

In het seizoen wordt goed ingespeeld op de actualiteit van de keiharde onderwereld. Het net rondom Ridouan Taghi, die onlangs tot levenslang veroordeeld werd, sluit meer en meer. Steeds meer belangrijke leden van de organisatie, waaronder zijn eigen zoon Faissal, belanden achter de tralies. De drugshandel stopt echter niet. In het nieuwe seizoen is te zien hoe John van den Heuvel zich aansluit bij de narcoticabrigade die de rechterhand van Taghi, Dennis G, arresteert.

Van den Heuvel brengt voor de serie ook een bezoek aan Turkije. Hier laat hij zien hoe het “Bolle” Jos Leijdekkers, de meest gezochte crimineel van Nederland, lukt om uit handen te blijven van de internationale opsporingsdiensten. 

Vijfde seizoen

Het vijfde seizoen van De Jacht Op De Mocro-Maffia bestaat uit vijf delen en is vanaf 10 april te streamen bij Videoland. De eerdere seizoenen zijn al te zien op de streamingdienst.

Meer over