Best bekeken ooit

Coming out-video Nikkie de Jager in 17 uur 15 miljoen keer bekeken

14 januari 2020 13:19 | informatief | Door Irma Tomas

© ANP
De video waarin Nikkie de Jager vertelt dat ze transgender is, is al 15 miljoen keer afgespeeld. Dat is gigantisch. En meteen ook het best bekeken filmpje van NikkieTutorials aller tijden.

Tot nu toe was de video van Nikkie waarin ze Kim Kardashian opmaakt de best bekeken video. Die werd door 15 miljoen mensen gezien. De teller van deze nieuwe YouTube-video zal de komende dagen vast nog veel meer oplopen. 

I'm coming out

Nikkie de Jager dropte maandagavond een bom toen ze haar video I'm coming out postte waarin ze vertelt dat ze werd geboren als man en sinds haar veertiende door het leven gaat als vrouw. Vandaag liet ze op haar Instagram stories weten dat de reacties op haar coming out heel positief zijn: 'De enorme hoeveelheid liefde en steun betekent enorm veel voor me. Heel erg bedankt! Ik ga de rest van de dag alles lezen, in mij opnemen en verwerken.'

Ariana Grande

Nikkie kreeg niet alleen steun van veel BN'ers voor haar video, ook internationale sterren steken haar een hart onder de riem. O.a. zangeres Ariana Grande en actrice Lena Dunham (Girls) reageerden op haar Instagrampost. 

Meer over