Winston Post moest masturberen van Gosschalk

7 November 2017 17:05 | informatief | Door Televizier

Winston Post heeft vandaag onthuld dat hij tijdens een acteerbijles bij Job Gosschalk thuis  werd gevraagd een potje te masturberen.

Winston Post doet zijn onthullingen aan RTL Boulevard. En die liegen er niet om. „Dé castingdirector van een gerenommeerd castingbureau nodigde mij uit na kantooruren op kantoor. Niemand mocht het weten dat hij mij voortrok. Of ik mezelf als serieus acteur zag. In dat geval moest ik wel aan wat ‘voorwaarden’ voldoen: scènes spelen waarbij gêne geen rolt speelt en ik uiteindelijk, althans dat was de bedoeling, met mijn pik in mijn hand een potje ging masturberen. De grens was voor mij voor dat moment al bereikt en ik brak de ‘bijles’ af.”

Meer namen

Die castingdirector van een gerenommeerd castingbureau was Job Gosschalk. Hij nam eerder vandaag ontslag bij Kemna en Zonen. Winston Post is een van de vele acteurs die serieuze klachten heeft over Gosschalk. De komende dagen worden meer namen onthuld.

GTST-acteur Winston Post liep weg bij de bijlessessie en hij vermoedt dat de rest van zijn carrière heeft geleden onder dat besluit.

Meer over