YouTube verwijdert pikante videoclip van Fajah Lourens

YouTube vindt de nieuwe videoclip van Fajah Lourens’ (34) wel erg pikant en heeft het filmpje na drie dagen al verwijderd. Fajah zelf snapt er geen snars van. 

Naast actrice timmert Fajah ook aan de weg als dj en afgelopen zaterdag zette ze de clip van haar nieuwe dancenummer Flirtation online. In de seksueel getinte video kunnen een paar halfnaakte dames niet van elkaar afblijven:

117.000 keer

Vandaag liet Fajah weten dat YouTube de video na drie dagen eraf heeft gehaald en begrijpt niet waarom de videodienst zo moeilijk doet. Haar clip was al 117.000 keer bekeken:

50 Cent 

De videodienst verwijdert doorgaans video’s die tegen zijn richtlijnen ingaan, zoals filmpjes met gewelddadige of – in Fajah’s geval – seksuele content. Dat heeft alleen weinig zin, aangezien de verwijderde video’s vaak ook op andere platformen te vinden zijn. Overigens is het best gek dat YouTube bepaalt wat wij kijkers wel en niet mogen zien. De schaarsgeklede dames in de videoclip van 50 Cent zijn blijkbaar niet schadelijk voor onze ogen: 

Meer over:

Reageren