Cato

Idiote twist in Zeeman Confronteert: vrouw stalkt zichzelf

8 juni 2022 09:58 | informatief | Door Irma Tomas

© Shotbysud
Kandidate Cato had blijkbaar niet zoveel vertrouwen in de speurderskwaliteiten van Thijs Zeeman en zijn team toen ze zich aanmeldde voor Zeeman Confronteert: Stalkers

Cato vroeg Thijs Zeeman haar stalker op te sporen. Ze vermoedt dat ene Berry de boosdoener was. Ze ontmoette hem ooit tijdens haar stage in de psychiatrie en sindsdien laat hij haar niet met rust. Volgens Cato appt Berry haar voortdurend seksuele en racistische teksten maar dreigt hij haar ook dood te maken.

Zes maanden gevangenis

Bovendien duikt hij op bij haar huis en op haar werk in een ziekenhuis. Berry heeft al eens zes maanden in het gevang doorgebracht wegens het gestalk. Een uitgemaakte zaak, zou je zeggen.

Berichten aan Cato

Maar wanneer Thijs Zeeman onderzoek doet naar Berry blijkt de arme man er niets mee te maken te hebben. Hij verschijnt nooit bij haar huis of op het werk en ook op zijn telefoon is er niets te zien van berichten aan Cato. 

Liegen

In eerste instantie ontkent Cato dat ze zichzelf de berichten stuurt en verder over alles liegt, maar na een beetje aandringen geeft ze toch toe. Inmiddels heeft Cato hulp gezocht. In het fragment is te zien hoe Thijs Zeeman haar confronteert met de leugens. 

Meer over