Sunil is een vraagteken

Zo gaat het met de deelnemers van De Sleutel

4 december 2019 11:41 | informatief | Door Irma Tomas

© Kale Jakhals Producties
Dinsdagavond zond RTL 4 de laatste aflevering uit van De sleutel, het programma waarin Beau van Erven Dorens vijf daklozen een sleutel van hun eigen huis gaf. Dat liep voor de een beter af dan voor de ander. En hoe het met Sunil gaat, is nog niet helemaal duidelijk.
Rigo was het grootste probleemgeval in dit eerste seizoen van De sleutel. Hij wilde geen afstand doen van zijn bok en paard en liet zijn huis vervuilen. Toen de dieren in beslag werden genomen belandde Rigo helemaal in een depressie. Beau van Erven Dorens ging in de slotaflevering op bezoek en trof een man aan die plaste in flessen omdat hij de wc niet wilde doortrekken omdat hij de gemeente geen geld wilde betalen voor watergebruik. Snap jij het nog? Beau ook niet. De presentator werd er bijkans wanhopig van. 

Sunil 

Voor Rigo ziet de toekomst er dus somber uit. Meer hoop is er voor probleemgeval Sunil, die zwaar verslaafd aan de drank was, verlatingsangst had en de hele tv-crew voortdurend schoffeerde. Maar Sunil ging uiteindelijk naar een kliniek en nuchter was hij een stuk beter te pruimen. Hij kreeg zelfs een baan als schoonmaker. 

Helaas is deze buurtgenoot van Sunil minder enthousiast over zijn vooruitgang. 

Cassandra

Met de andere deelnemers ging het meer dan goed. Cassandra zit weer op school en loopt stage op een zorgboerderij. Af en toe was ze nog lichtjes depressief maar Cassandra lijkt het prima te gaan redden dankzij De sleutel. 

Sjaak

Ook Sjaak gaat lekker. De Utrechtenaar werkt hard, heeft een vriendin, probeert de band met zijn familie te herstellen en is heel erg blij met zijn huisje. 

Nick

Ook Nick was een kandidaat uit het boekje. Hij vond al rap een baan, werkt keihard in de sportschool en lijkt nu al zijn leven weer helemaal op de rit te hebben. 

 

Meer over