1,5 miljoen kijkers voor vader en zoon Krabbé in Man met de Hamer

Een goed begin voor de gloednieuwe RTL-serie De Man met de Hamer: het programma trok gisteravond 1.454.000 kijkers.

De nieuwe successerie van RTL lijkt hiermee geboren. De zender trok dan ook alles uit de kast voor De Man met de Hamer: topregisseur Will Koopman, acteergrootheden als Jeroen Krabbé en Olga Zuiderhoek en op verzoek van Jeroen wordt de kijker niet meer lastiggevallen met eindeloze reclameblokken. Dat weet de kijker te waarderen:

Eén Tegen 100

Overigens weet De Man met de Hamer de favoriet van de zondagavond, Eén Tegen 100, nog niet te verslaan. De quiz trok 1.824.000 kijkers. De RTL-serie lijkt de meeste kijkers van Red Mijn Vakantie te stelen. Het SBS6-programma trekt normaal over de miljoen kijkers, maar gisteravond waren dat er nog maar 735.000.

Obese: Hoe Is Het Nu Met?

Wendy van Dijk ging in Obese: Hoe Is Het Nu Met? op bezoek bij oud-kandidaten. Met 'Mister Obese' Danny Bouwman bleek het niet zo goed te gaan. Tijdens zijn deelname aan het programma viel hij 115 kilo af, maar vrijwel al die kilo's zitten er inmiddels weer aan. 1.182.000 mensen keken naar zijn verhaal.

Praatcijfers: So You Think You Can Dance

30% van alle tweets over tv-programma's gingen over So You Think You Can Dance. Veel twitteraars waren onder de indruk van de auditie van Ramses, zo ook jurylid Jan Kooijman:

Reageren