1,6 miljoen kijkers voor treurig gelijkspel van Oranje tegen Estland

Het had een makkie moeten worden, maar het WK-kwalificatieduel van het Nederlands elftal tegen Estland eindigde in 2-2. 1,6 miljoen mensen waren daar getuige van.

Dat betekent dat Oranje nog steeds niet geplaatst is voor het WK in Brazilië. Nederland dreigde zelfs te verliezen in Talinn, tot Robin van Persie in de blessuretijd een strafschop binnen de palen mocht schieten. De eerste nieuwe aflevering van College Tour stond geprogrammeerd tegenover Estland - Nederland en dat deed het programma geen goed. Slechts 339.000 mensen zagen de aflevering met Frank de Boer.

The Voice

Het voetbal trok niet de meeste kijkers op vrijdagavond, die eer was weggelegd voor de auditieronde van The Voice of Holland met 2,3 miljoen kijkers. Goede Tijden Slechte Tijden pakte de tweede plek in de Kijkcijfertop 25 van vrijdag 6 september.

RTL Late Night

Voor Humberto Tan zijn de kijkcijfers weer slikken. Waar hij vorige week vrijdag nog een miljoen kijkers wist te boeien met zijn RTL Late Night, daar moest hij het nu doen met 760.000 liefhebbers.

Praatcijfers

Natuurlijk werd er veel getwitterd over Nederland - Estland en de reacties waren logischerwijs niet bepaald positief

 

Reageren