1,8 miljoen mensen zwaaien Geer & Goor uit

29 November 2013 08:10 | kijkcijfers | Door Televizier

Met een nummer 1-notering in de top van de kijkcijfers sluiten Gerard Joling & Gordon in stijl Geer & Goor: FF Geen Cent te Makken af. Maar als het over Praatcijfers gaat, dan is het toch weer: voetbal is koning.

De laatste aflvering van Geer & Goor: FF Geen Cent te Makken trok 1,766 miljoen kijkers. Bij lange na geen kijkcijferrecord voor de diva's, maar nog altijd een prachtig aantal en goed voor de eerste plaats in de kijkcijfer top 10. Er komt een vervolg op de met grappen en grollen doorspekte realityserie, die waarschijnlijk iets met de jeugdzorg te maken zal hebben.

Voor fans die niet zo lang kunnen wachten - en voor het goede doel - geeft het gierende duo op 11 december een opmerkelijk concert in het decor van The Voice of HollandDe opbrengst gaat naar het Nationaal Ouderenfonds, waarvoor de twee sterren vrijwilligers en donateurs ritselden via Effe Geen Cent te Makken.

Praatcijfers: voetbal is koning

Als het gaat om de Televizier Praatcijfers is de eerste positie niet voor Geer & Goor, maar opnieuw voor voetbal.

De buitenlandse nederlaag van PSV (het werd 0-2) in de Europa League maakte op Twitter lang niet zoveel los als Ajax vs Barcelona eerder deze week, maar dat was dan ook een historische overwinning en goed voor een record in de jonge geschiedenis van de Praatcijfers. 

Wel werd er gisteravond over de wedstrijd PFK Loedogorets-PSV verreweg het vaakst getwitterd. Het oordeel van de kijkers? Ai, dat was niet mals:

Die andere Europa League-wedstrijd die gespeeld werd, en waarin AZ mooi won van Maccabi Haifa (2-0 in eigen huis), was blijkbaar niet zo'n heet hangijzer en goed voor de vijfde plaats in de Televizier Praatcijfers.

Meer over