1 miljoen kijkers Studio Voetbal zien beeld op zwart gaan

4 November 2013 08:53 | kijkcijfers | Door Televizier

De ruim een miljoen kijkers van Studio Voetbal keken raar op toen het licht in de studio bij Jack van Gelder en consorten plotseling uit ging.

In eerste instantie ging het programma door met kaarsen op tafel, daarna ging het beeld helemaal op zwart. Dat gold ook voor de andere publieke netten. De stroomstoring was te wijten aan een test van Liander met de noodstroomvoorziening. Na een uur waren de problemen op Ned. 1 hersteld, op Ned. 2 en Ned. 3 bleef het testbeeld.

Studio Voetbal was dan ook meteen het programma waarover het meest werd gepraat zondagavond. Op twitter werden vooral veel grappen gemaakt. Door nieuwslezer Herman van der Zand bijvoorbeeld.

Miljoenenjacht

Ook bij Miljoenenjacht ging er iets grondig mis. Kandidaat Harold drukte een verkeerde knop in waardoor hij stopte met spelen terwijl hij door had willen gaan. Om het nog erger te maken won Harold daardoor 125.000 euro terwijl zijn eigen koffer een inhoud van 5 miljoen had. 

Undercover

En dan is er nog een speciale vermelding voor Alberto Stegeman die met zijn aflevering van Undercover in Nederland meer dan 1 miljoen kijkers scoorde. Een hele prestatie op SBS 6. Alberto toonde aan dat veel Amsterdamse taxichauffeurs viezeriken zijn die vrouwen lastig vallen.

Meer over