2,3 miljoen zien Amira Holland's Got Talent winnen

2,3 miljoen mensen zagen de 9-jarige operazangeres Amira Holland's Got Talent winnen. Opa Piet werd derde bij de talententjacht op RTL 4.

Amira de finale won de finale met haar vertolking van de aria Nessun Dorma. Het Nederlands publiek vond haar de beste voor dansgroep Reality en de 81-jarige opa Piet. Toen het meisje hoorde dat ze bij de laatste drie hoorde, viel ze van schrik om (zie de video).

 

 Vorig jaar was jurylid Gordon nog wat teleurgesteld toen de finale van Holland's Got Talent 1,9 miljoen kijkers trok. Ditmaal is Gordon wel tevreden.

WK Darts

Bij het WK Darts op RTL 7 wist Michael van Gerwen zich te plaatsen voor de kwartfinale van het toernooi. Veel twitteraars zaten op het puntje van hun stoel.

Doe Maar

460.000 mensen zagen de documentaire die Patrick Lodiers maakte over Doe Maar: Dit is Alles. Daarin praatten Henny Vrienten, Ernst Jansz en de rest over de hysterie van vroeger en werd duidelijk waarom de meest succesvolle Nederlandse band ooit uit elkaar ging. De mooie film maakte veel los bij de oude fans.

Reageren