2,3 miljoen zien Ayoub The Voice Kids 3 winnen

Dit was de minst bekeken finale van The Voice Kids tot nu toe, het einde van de eerste twee seizoen trok respectievelijk 2,7 en 2,8 miljoen kijkers.

Ayoub van team Marco Borsato krijgt dankzij zijn overwinning 10.000 euro voor een studie, hij mag ook een single opnemen. Over de finale van The Voice Kids werd wel het meest gesproken, 3700 mensen wilden hun ei kwijt over de talentenjacht voor kinderen. En dan ging het vooral over Ayoub. Was hij echt de beste zanger of vielen de meisjes en masse voor het joch?

 

Olympische Spelen

De finale van The Voice Kids scoorde de zevende plek in de Kijkcijfer top 10, de rest van de plekken wordt ingenomen door de Olympische Spelen, met op de eerste plek de teamachtervolging bij de heren: 2,6 miljoen. Daarna is vooral het shorttrack populair. Dat werd een deceptie.

Jorien ter Mors en Sjinkie Knecht maakten niets klaar in hun individuele nummers en de ploegenrit bij de heren werd een decepte. Binnen 40 meter viel Freek van de Wart en spatte de Olympische droom uiteen. Een dag later doet Sjinkie Knecht alweer zijn best om die dramatische 21ste februari te vergeten.

Buitenlandse twitteraars hadden vooral lol in de naam van Freek, uit het Engels vrij vertaald als 'idioot van de wrat'.

Reageren