2,7 miljoen zien Ajax stranden in Champions League

Het had zo'n mooie voetbalavond kunnen worden, maar het lukte Ajax niet om de anti-voetballers van AC Milan te verslaan. Het bleef 0-0 in San Siro.

AC Milan speelde het grootste deel van de wedstrijd met 10 man en deed weinig meer dan verdedigen, toch lukte het Ajax niet om een doelpunt te maken. Na de prachtige overwinning tegen Barcelona betekent dit een roemloos einde voor de Amsterdammers in de Champions League. AC Milan - Ajax was met 2,7 miljoen kijkers veruit het best bekeken en besproken programma van de woensdag. En natuurlijk waren veel twitteraars vooral gefrustreerd over het gelijkspel.

De Nieuwe Wildernis

Op Ned. 1 begon de eerste aflevering van De Nieuwe Wildernis met 1,5 miljoen kijkers. En de natuurserie over de Oostvaardersplassen hield menigeen in haar greep.

Geer & Goor

Het was een drukke tv-avond, want op RTL 4 presenteerden Geer & Goor de benefietshow Geer & Goor Gaan Nog ff Door voor het Ouderenfonds. 1,2 miljoen mensen zaten voor de tv en hadden in sommige gevallen een mooie avond.

Vele anderen hadden kritiek op de zangkwaliteiten van Patricia Paay die zich aan het liedje Tomorrow waagde.

Connie Breukhoven had ook een lastige avond. Haar telefoonnummer werd door Gordon live in de uitzending genoemd en de diva werd daarop platgebeld door mensen. De avond leverde gelukkig ook veel geld op voor het Ouderenfonds.

Reageren