2,7 miljoen zien O'G3NE finale The Voice of Holland winnen

2,7 miljoen is bepaald geen record voor de finale van The Voice, naar de eindstrijd van het eerste seizen tussen Jim en Jamai keken 3,8 miljoen mensen.

Voor de finale zei John de Mol nog dat het niveau in The Voice nog nooit zo hoog was geweest, maar dat is niet terug te zien in de kijkcijfers. De finale van 2014 is het minst bekeken slot van de talentenjacht ooit. Maar dat mag de pret niet drukken voor de dames van O'G3NE die de finale nipt wonnen van Sjors van der Panne. O'G3NE komt net als Frans Bauer uit het Brabantse Fijnaart en de volkszanger ziet een huldiging wel zitten.

En de fans van Sjors van der Panne zien nog alle kansen voor hun favoriet.

RTL Late Night

Na The Voice lieten ruim 1,5 miljoen kijkers hun televisie op RTL 4 staan voor de laatste aflevering van RTL Late Night. Humberto Tan was voor de gelegenheid in het Rotterdamse Ahoy' omdat NIck en Simon daar hun kerstconcert gaven. En die laatste aflevering zorgde meteen voor goede voornemens bij de kijkers.

Pauw

Ook Jeroen Pauw vierde zijn laatste uitzending van 2014. Hij had de meest opvallende mensen van 2014 te gast in zijn talkshow Pauw en van hen maakte vooral Wim Kieft indruk op de 786.000 kijkers. De ex-Oranje voetballer vertelde nog maar eens over zijn drugsverslaving.

Reageren