3 miljoen zien Feyenoord verliezen

28 Oktober 2013 10:02 | kijkcijfers | Door Televizier

Feyenoord had de leiding in de Eredivisie over kunnen nemen, maar verzuimde te winnen van Heracles. Ruim 3 miljoen kijkers waren daar getuige van.

En daarmee was Studio Sport Eredivisie veruit het best bekeken programma op de zondag. Maar er was meer sport dat de klok sloeg. Bij het NK Afstanden liet Sven Kramer zijn uitzonderlijke klasse zien op de 10 km. Hij reed met 12.46,96, de tweede tijd ooit op de langste afstand.

Miljoenenjacht

Miljoenenjacht deed het, net als de afgelopen weken het best op primetime met bijna 2,1 miljoen kijkers. Verder was Nederland 1 duidelijk de best bekeken zender met behalve Studio Sport achtereenvolgens de TROS TV Show 1.8 miljoen en De Reünie (1,7 miljoen)

So You Think

Over So You Think You Can Dance werd het meest gesproken op Twitter en dan vooral over het moment dat kandidaat Johan uit eigen beweging stopt met de danswedstrijd omdat zijn vriendin eruit ligt.

Penoza

Ook Penoza was een populair onderwerp van gesprek. Vooral de slotscène van deze aflevering op het Leidsepein maakte veel los bij de kijkers. Carmen werd op een haartje na geliquideerd in hartje Amsterdam en zo te zien zat iedereen op het puntje van z'n stoel.

 

Meer over