Actueler Utopia trekt 1 miljoen kijkers

SBS 6 beloofde een actueler Utopia en dat kregen we. Dat leverde niet direct meer kijkers op, maar ook niet minder: 1 miljoen.

Het was door de actualiteit meteen een beetje een rommelige aflevering van Utopia omdat de nominaties en de komst van twee nieuwe bewoners binnen een half uur behandeld moesten worden. Het werd ook meteen duidelijk waarom de Utopianen nieuwkomer Laura de voorkeur geven boven kunstenaar Ruud, die zich meteen liet gelden met veel kritiek. Een andere hoofdrol was weggelegd voor Billy, die overstuur was omdat ze zeven tegenstemmen kreeg tijdens de nominaties.

GTST

Spoorloos en Goede Tijden Slechte Tijden waren met 2,2 miljoen kijkers na het Journaal de best bekeken programma's van de avond. In GTST werd de bruiloft van Menno en Lucas groots gevierd met een optreden van de Backstreet Boys.

Proefkonijnen

Proefkonijnen was het programma waar na GTST het meest over werd gesproken. Daarin probeerde Valerio met een crossmotor over water te rijden. Valerio ging zelf flink onderuit, maar een echte motorcrosser flikte het m.

Reageren