Ajax - AC Milan meest bekeken en veelbesproken

Vele televisies stonden gisteravond afgestemd op de wedstrijd Ajax - AC Milan. Ook werd de discutabele wedstrijd veelbesproken op Twitter.

Maar liefst 2.227.000 voetballiefhebbers keken gisteravond naar de Champions League-wedstrijd van Ajax tegen AC Milan. De wedstrijd leek goed te eindigen voor de Amsterdamse club toen Denswil in de slotminuut de stand op 1-0 wist te brengen.

Helaas volgde in de blessure tijd een penalty van Mario Balotelli die zorgde voor een gelijke eindstand. Het besluit van scheidsrechter Jonas Eriksson om AC Milan een penalty te geven kwam op veel discussie te staan.

Trainer Frank de Boer sprak duidelijke taal: "De scheidsrechter maakt in mijn ogen een heel foute beslissing. We zijn genaaid en bestolen bij die actie", zegt hij tegen De Telegraaf.

Praatcijfers: Ajax - AC Milan

Er werden maar liefst 41.721 tweets gestuurd over de wedstrijd. Hiermee werd de hele discussie nog even voortgezet:

De crisisavond van RTL4

Verder viel de tv-avond van RTL4 goed in de smaak bij de kijker. Dat begon natuurlijk al met Goede Tijden, Slechte Tijden (1.729.000 kijkers). Daarna startte de crisisavond met Martijn Krabbé's Uitstel van Executie, wat 1.247.000 kijkers trok. Zoals gewoonlijk werd Een Dubbeltje op zijn Kant met 1.373.000 kijkers net iets beter bekeken.

Reageren