All You Need Is Love topt de 2 miljoen kijkers

26 januari 2014 08:25 | kijkcijfers | Door Televizier

De laatste tijd lijken de doordeweekse kijkcijfers van RTL 4 wat af te brokkelen, op de zaterdagavond is er niets aan de hand. All You Need Is Love staat fier bovenaan.

Voorlopig zit kijkcijferkoning Robert ten Brink op rozen, want mensen blijven houden van All You Need Is Love. Met ruim 2 miljoen kijkers scoorde hij zelfs iets meer dan vorige week.

Dankzij Robert ten Brink vertonen de cijfers van RTL 4 niet de haarscheurtjes die door de week wel te ontdekken zijn. Vooraf keken er bijna 1,6 miljoen mensen naar De TV Kantine, achteraf meer dan 1,2 miljoen naar De Grote Improvisatieshow. En daarmee had RTL 4 een prima avond.

Robert ten Brink doet het nog altijd goed bij het vrouwelijke deel van de tv-kijkend Nederland, zo ondekte ook de tv-columnist van De Telegraaf:

Hier en daar werd er - natuurlijk! - een traantje weggepinkt:

En fans van de Nederlandse boyband Main Street konden volop genieten en retweeten:

Al was niet iedereen daar even blij mee:

Heer & Meester

Op Nederland 1 deed Daan Schuurmans met zijn lichtvoetige detectiveserie Heer & Meester minder goede zaken dan vorige week, al is meer dan 1 miljoen kijkers toch nog altijd een aardige score.

Ook omdat dit een wat mindere aflevering was, waarin de gentleman detective zich in een peperduur gesticht liet opsluiten.

En nogal knullig liet zien dat hij tegen gebouwen op kan klimmen.

Rames is ijzersterk

De Nederland 2-serie over de muzikale held Ramses Shaffy heeft een wat kleinere schare kijkers, die wel volop genieten. Een half miljoen mensen keken naar de schaduwzijde van de roem: eenzaamheid, drankmisbruik. Hoofdrolspeler Maarten Heijmans schitterde opnieuw en zong de sterren van de hemel.

Campinglife-feestje

Eerder op de dag was er bij RTL 4 nog een feestje te vieren, dankzij de 300ste aflevering van Campinglife. Gigi Ravelli had een smakelijke verrassing voor copresentator (en veteraan) Sander Janson. Het energieke duo mag zeer tevreden zijn met bijna 1 miljoen kijkers.

Nog niet alle kijkers zijn gewend aan de GTST-blondine die zich niet thuisvoelt een vouwwagen.

Al snappen sommige kijkers best dat Gigi in het echt nooit op een camping te vinden zal zijn:

Meer over