Bedroevende kijkcijfers voor How To Get Away With Murder

10 Februari 2015 08:32 | kijkcijfers | Door Televizier

De nieuwe Amerikaanse topserie How To Get Away With Murder is gestart met zeer matige cijfers. Slechts 251.000 kijkers wisten de reeks op NET 5 te vinden.

How To Get Away With Murder gaat over de briljante advocate Annalise Keating die les geeft aan speciaal daarvoor geselecteerde rechtenstudenten. De vraag die centraal staat in haar lessen: 'hoe kom je weg met moord?'. Een paar van die studenten raken zelf betrokken bij een moordzaak. In De VS trok de eerste aflevering van How To Get Away With Murder 14 miljoen kijkers, bij ons waren dat er dus 251.000.

Het nieuwe seizoen van Grey's Anatomy beleefde haar première op NET 5 voor 297.000 kijkers. Ook al zo'n treurig aantal.

DWDD

Wij kijken op maandagavond veel liever naar GTST (2 miljoen kijkers) Spoorloos (2 miljoen kijkers) en Radar (1,9 miljoen). Ook De Wereld Draait Door deed het heel lekker met 1,7 miljoen. Daarin kwam de labiele muzikant Jett Rebel langs om te vertellen dat hij voorlopig geen interviews meer geeft. En de meningen over de aparte Jett liepen nogal uiteen.

Het Familiediner

Het Familiediner is altijd goed voor veel kijkers. Ditmaal waren het er 1,4 miljoen. Bert van Leeuwen en zijn programma hebben een aardige fanbase opgebouwd.

In de aflevering van maandag had zoon Paul al 12 jaar ruzie met zijn inmiddels 86-jarige moeder Sienie. En dat lag niet geheel aan Paul.

Gelukkig zorgde Bert voor een happy end. De bij het in nood verkerende V&D werkende Paul kwam. Maar niet alleen.

Meer over