Bijna 3,4 miljoen kijkers zorgen voor best bekeken Wie Is de Mol?-finale ooit

Die bijna 3,4 miljoen kijkers zagen hoe Margriet van der Linden werd ontmaskerd als de Mol van 2015. Vorig jaar keken 3,1 miljoen mensen naar de finale.

De Avrotros had er een waar spektakel van gemaakt door de finale in het Vondelpark uit te zenden waar zo te zien honderden mensen zich hadden verzameld om Mol Margriet en winnaar Rik van de Westelaken toe te juichen. En dat leverde gekke taferelen op.

Al met al was ook dit 15de seizoen van Ring-winnaar Wie Is de Mol? weer een enorme knaller.

Voor veel mensen was het Mol Margriet een totale verrassing, meer dan de helft van de kijkers dacht van tevoren zeker te weten dat Rik de saboteur was.

Katja's Bodyscan

Maar er was meer televisie donderdagavond. Katja's Bodyscan bijvoorbeeld, direct na Wie Is de Mol? geprogrammeerd. Katja trok 1,1 miljoen kijkers en dat waren er iets meer dan bij de première vorige week. Veel Mol-liefhebbers bleven dus niet hangen voor Katja. In de uitzending probeerde de vergeetachtige Katja haar geheugden te verbeteren. De tips waren ook handig voor de mensen thuis.

Verkiezingsdebat

Het Verkiezingsdebat voor de Provinciale Staten op RTL 4 werd tegelijk uitgezonden met Wie Is de Mol? en door 816.000 mensen bekeken. Nog niet eens een heel beroerde score gezien de concurrentie. En dat vinden Mark Rutte en Alexander Pechtold zo te zien ook.

Bij het Verkiezingsdebat ontbrak Geert Wilders omdat hij ziek zou zijn, maar wij weten wel beter.

Reageren