De kijkcijfers van zaterdag 26 januari

Bijna 3 miljoen kijkers voor WIDM?

27 januari 2019 08:57 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© AVROTROS
De razend populaire spelshow Wie is de mol? is de grote winnaar van de zaterdagavond. Deze week stemden 2.91 miljoen mensen af op het programma op NPO 1.
En dat zijn er weer iets meer dan vorige week toen, toen er 2.8 miljoen mensen regulier keken naar Wie is de mol?Deze week was het met name spannend vanwege de cliffhanger van de week ervoor. Wie zou WIDM? moeten verlaten, Nikkie de Jager of Robèrt van Beckhoven? Uiteraard werd er op Twitter weer volop meegedacht.

Holland's got talent

RTL 4 heeft dit seizoen ook een prima kijkcijferkanon op de zaterdagavond. Holland's got talent haalt weliswaar niet de aantallen van WIDM?, maar met 1.48 miljoen kijkers is het toch een heel behoorlijk bekeken show. Te zien was onder meer een 11-jarig jongetje die veel indruk maakte op de jury met opera.

En verder

En wat was er verder nog te beleven op de zaterdagavond? NPO 1 scoorde verder met onder meer de samenvattingen van de Eredivisie (1.55 miljoen) en met Kassa (1.38 miljoen). Ook Frans Bauer in China (1.19 miljoen) werd goed bekeken op NPO 1. Verder werd er op NPO 3 uiteraard weer gretig nagepraat over WIDM?i in het programma MoltalkIn totaal stemden 1.15 miljoen mensen daarop af. 

Meer over