Bijna miljoen kijkers voor laatste Pauw & Witteman

Pauw & Witteman hebben afscheid genomen met 989.000 kijkers. De talkshow stopt na acht jaar en ontving voor de gelegenheid tientallen gasten.

Alle gasten die in de afgelopen acht jaar meerdere keren aan tafel hadden gezeten, mochten nog een keer plaats nemen bij Jeroen Pauw en Paul Witteman. Peter R. de Vries, Wouter Bos, Bart Chabot, Ingeborg Beugel, Gerard Spong, Maarten van Rossum en de rest vertelden hoe ze hun gastoptredens hadden ervaren. Aan het eind was er champagne voor iedereen.

Prinses Irene

De allerlaatste aflevering van Pauw & Witteman deed het iets beter dan grote concurrent RTL Late Night, dat 947.000 kijkers scoorde. Humberto Tan had als gast prinses Irene die over het belang van de natuur kwam praten. Maar hoe sprak Humberto de prinses nu precies aan?

Alles Mag op Vrijdag

De best bekeken programma's van vrijdag waren het Journaal van acht uur  (1,7 miljoen) en GTST (1,5 miljoen). Flikken Maastricht is afgelopen, toch trok de herhaling van seizoen 5 nog 1,1 miljoen kijkers. Alles Mag Op Vrijdag zat daar nog tussen met 1,3 miljoen. En veel van die kijkers beleven een hoop lol aan de show met Gordon, Joling en Jandino. Vooral aan Daisy is de humor goed besteed.

Meer over:

Reageren