Bijna miljoen kijkers voor Pas Oplichters van Jochem van Gelder

Jochem van Gelder was met Praatjesmakers veel kijkers gewend. Dankzij het nieuwe programma Pas Oplichters bij SBS 6 heeft hij ze terug.

In Pas Oplichers waarschuwt Jochem het Nederlands kijkerspubliek voor... oplichters. Hij treedt met zijn programma in de voetsporen van Alberto Stegeman die vorige week nog te zien was. Alberto scoorde meer kijkers, maar Jochem zal blij zijn met 979.000. In Pas Oplichters nemen acteurs nietsvermoedende mensen in het ootje door ze op te lichten en gezien de twittercommentaren ging dat niet altijd even overtuigend.

Studio Sport Eredivisie

De meeste kijkers schakelden op zondagavond traditiegetrouw in op Studio Sport (2,8 miljoen), ook De Reünie (2,2 miljoen) was weer een klapper. Daarin vertelde Marieke hoe ze voor haar leven moest rennen toen de Twin Towers instortten.

Dat er op zondagavond het meest gepraat wordt over So You Think You Can Dance is inmiddels ook een mooie traditie. De finalisten van de dansshow werden bekend. Tamara, Anneke, Danny en Giovanni mogen strijden om de eerste plek.

Gordon

Gordon gaf zijn eerste interview in Oog in Oog met Sven Kockelman sinds de hele racisme-affaire (39 met rijst?) van Holland's Got Talent. Gordon weigerde zijn excuses aan te bieden, hij voelde zich niet aangesproken als racist.

Reageren