Boer Zoekt Vrouw finale scoort boven de 4 miljoen

3 februari 2014 10:21 | kijkcijfers | Door Televizier

Het spande er om, maar Yvon Jaspers en haar boeren hebben alsnog meer dan 4 miljoen kijkers weten te boeien met de internationale editie van Boer Zoekt Vrouw.

Het tv-datingprogramma scoorde in vorige seizoenen ruim 5 miljoen kijkers, maar deze reeks hikte voortdurend nét onder de 4 miljoengrens, ondanks de populariteit van de soms behoorlijk markante kandidaten.

Boer Zoekt Vrouw

Op Twitter was de finale van Boer Zoekt Vrouw met 6413 tweets het meest besproken. Vooral het feit dat boerin Aletta besloot allebei haar mannen naar huis te sturen was een dankbaar onderwerp van spot. 

Sommige anderen vroegen zich af wat er gebeurd is met Jan en Patrick, de twee potentiele minnaars van geitenfokster Aletta. 

Weer anderen vonden dat het slotstuk zoveel ontwikkelingen bevatte dat alleen een uitgebreid verslag in woord en beeld de apotheose eer aan kon doen.

Onopgeloste zaken

Alberto Stegeman wist zich tussen al het boerengeweld meer dan prima staande te houden op SBS 6 met zijn Onopgeloste Zaken.

Ook op Twitter werd druk meegepraat over de aflevering waarin hij achter een stalker aanging, een zaak die een bizarre wending kreeg. Met 2283 tweets was Alberto op de zesde plek van de trending topics lijst.

Toch was niet iedereen even positief over het feit dat Stegeman de dader niet in de kraag wist te vatten en de kijker achterliet met de nodige vragen.

Het feit dat de befaamde speurneus de vermeende stalker niet in de kraag wist te vatten, ging niet iedereen in de koude kleren zitten.

 

Waterbedrijf Vitens: De finale van Boer Zoekt Vrouw Internationaal zorgde voor een 'plaspiek'

Meer over