Boer Zoekt Vrouw stabiel op 3,7 miljoen

Yvon Jaspers kwam niet eens in beeld tijdens deze aflevering van Boer Zoekt Vrouw Internationaal. De boeren scoorden op eigen kracht 3,7 miljoen kijkers.

Als vanouds was Boer Zoekt Vrouw ook het meest besproken programma van de zondagavond. Het opvallendste fragment uit de uitzending was het moment dat de dames van de Canadese boer Jan in de huiskamer dansten op het nummer Happy, terwijl Jan zelf in een kast treurig voor zich uit aan het staren was. Jan wil namelijk Judith terwijl Judith geen zin meer heeft. Claire wil ondertussen Jan wel, maar daar heeft Jan dan weer geen trek in. Dit liefdesavontuur lijkt tot mislukken gedoemd.

Ook tragisch: boer Johan uit Canada vroeg om een kusje van kleine Ingrid, maar kreeg niks.

Andere Tijden Sport

In Andere Tijden Sport aandacht voor de vergeten gouden medaille van Annie Borckink op de Olympische Spelen van 1980 in Lake Placid. Er was destijds een bitchfight gaande tussen het grote talent Ria Visser en de Achterhoekse Annie. En Ria was anno 2014 nog steeds een boos dat niet zij maar Annie 34 jaar geleden goud haalde.

Onopgloste Zaken

Alberto Stegeman leverde kijkers in ten opzichte van de vorige twee weken toen hij nog boven het miljoen scoorde. Nu moest Alberto het doen met 832.000 kijkers. In de aflevering probeerde de presentator gerechtigheid te halen voor iemand die was overvaren door een politieboot.

Ajax - PSV

De nieuwe serie Bates Motel opende op Ned. 3 met magere cijfers, 189.000 mensen zagen hoe de jonge Norman Bates leed onder zijn dominante moeder. Fox meldde zich voor het eerst in de kijkcijfer top 25. 545.000 mensen hadden bijna 12 euro neergelegd voor de topper in de Eredivisie die door Ajax met 1-0 werd gewonnen. Een van hen was Art Rooijakkers.

Reageren