Kijkcijfers dinsdag 28 november 2023

De TV van gisteren: Boerderij van Dorst met Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager doorslaand succes

29 november 2023 09:14 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© BNNVARA
In de eerste nieuwe aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 ontving Raven gasten Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager en die twee waren een schot in de roos volgens de kijkers.

Roxeanne en Nikkie hebben allebei een veelbewogen verleden en hadden dus genoeg te vertellen. Roxeanne heeft de band met moeder Rachel verbroken en zei o.a. dat ze niet verwacht dat het nog goed komt. Nikkie vertelde dat ze vroeger flink werd gepest. Maar gelukkig werd er ook veel gelachen. De 589.000 kijkers vraten het allemaal op. 

Bureau Rotterdam

Het best scorende programma was Feyenoord tegen Atletico Madrid in de Champions League op RTL7 met 1.29 miljoen kijkers. Helaas gingen de Rotterdammers met 1-3 ten onder wat betekent dat ze verder moeten in de Europa League. Op RTL4 was het tijd voor de voorlaatste aflevering van Bureau Rotterdam en daarin ging het er heftig aan toe. Het laatste item begon met een voicemail van een man die klaagde over buurtjongens die rottigheid trapten. Even later kwam een melding binnen over iemand die door tien man in elkaar werd geslagen. Het was de man van het telefoontje en hij overleed ter plekke. Bureau Rotterdam trok 998.000 kijkers. 

Bed & Breakfast

Omroep MAX stelde de kijkers teleur met herhalingen van Bed & Breakfast. En dat op primetime op NPO1. Bij de toch nog 774.000 kijkers die de aflevering nog niet hadden gezien, of het alweer vergeten waren, was er vooral verbazing over de hoge prijzen. 

Meer over