Chantal Blijft Slapen bij 1,5 miljoen kijkers

31 oktober 2014 08:51 | kijkcijfers | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Chantal Janzen overnachtte in de eerste aflevering van Chantal Blijft Slapen bij Hans Klok en dat leverde een hele mooie 1,5 miljoen kijkers op.

In het programma Chantal Blijft Slapen overnacht Chantal bij een BN'er. De eerste nacht vond plaats bij illusionist Hans Klok in zijn huis in Haarlem. Normaal slaapt Hans samen met zijn hond, maar voor een keer mocht Chantal zijn plek innemen. En dan wipte de blondine ook nog een nachtje langs bij Humberto Tan.

Hoe leuk het programma ook was, een aantal vrouwelijke kijkers viel wel iets belangrijks op. Chantal maakte haar huid niet schoon voor het slapen gaan.

Afgelopen nacht lag Chantal gewoon lekker in haar eigen bed.

Rondkomen in de Schilderswijk

De nieuwe documentaireserie Rondkomen in de Schilderswijk deed ook al goede zaken voor RTL 4. Daar worden de bewoners van de beruchte Haagse wijk gevolgd. 'Een leven met veel werkloosheid, veel armoede en tegenstellingen tussen zwart en wit én jong en oud', zo omschrijft RTl de serie. 1,4 miljoen hardwerkende Nederlanders schakelden in en konden zich lekker ergeren.

Maestro

De Avrotros pakte op NPO 1 uit met een nieuw seizoen van Maestro, waarin BN'ers een orkest leren dirigeren. Een keurige 1,2 miljoen mensen gingen er eens goed voor zitten en zagen dat schrijfster Susan Smit na 1 aflevering al haar koffers moest pakken.

Meer over