Crisisavond RTL4 scoort: Dubbeltje Op Z’n Kant maakt fenomenale start

John Williams maakte gisteravond een sterke start met zijn Een Dubbeltje Op Z’n Kant. Ruim 1,2 miljoen mensen luisterden naar zijn bezuinigingstips.

De crisisavond van RTL4 valt duidelijk in de smaak: John Williams trok samen met Annemarie van Gaal 1.203.000 kijkers. Zij hielpen Flor-Alba en Henk met hun geld- én relatieproblemen. Uitstel van Executie met Martijn Krabbé deed het met 892.000 kijkers net iets minder.

Allerslechtste Chauffeur van Nederland

De Allerslechtste Chauffeur van Nederland had vorige week al een sterke start, maar maakte gisteravond pas echt een klapper met 1.035.000 kijkers. Ook De Slimste Mens en De Rijdende Rechter gingen, zoals inmiddels gebruikelijk, over het miljoen.

Waar Rook Is...Zijn Britt en Ymke

Toch waren er ook tegenvallers gisteravond; Britt en Ymke hadden een tegenvallende start met hun programma Waar Rook Is...Zijn Britt en Ymke. 301.000 mensen waren geïnteresseerd in de show, waarin de dames roddels over BN'ers controleren. Bij de praatcijfers scoren de twee een bescheiden 13e plek.

Humberto Tans RTL Late Night moest ook kijkers inleveren: de talkshow trok gister nog ruim 700.000 kijkers, gisteravond waren het er 544.000.

Praatcijfers: Zon, Zuipen, Ziekenhuis

Het meest besproken op Twitter was de start van Zon, Zuipen, Ziekenhuis. Vooral het 'teasergevecht' zorgde voor enige commotie:

Andere kijkers haalden vooral vakantieherinneringen op:

Reageren