Kijkcijfers dinsdag 2 april 2024

Daar Gaan Ze Weer start met een redelijke 705.000 kijkers op RTL4

3 april 2024 09:19 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Tom Cornelissen/RTL
Nadat we maandenlang naar Married ast First Sight hadden gekeken op de dinsdagavond bij RTL, was het eindelijk tijd voor een nieuw programma. In Daar Gaan Ze Weer proberen oude bekenden uit realityshows aan een nieuw avontuur in het buitenland.

Onder meer Debbie en Caroline uit het eerste seizoen van B&B Vol Liefde en Aadje en Richard uit Ik Vertrek doen mee, net zoals Jacobien en Arjen van Kerels met een Kleintje en de Familie De Weijer van Helemaal Het Einde. De eerste aflevering trok 705.000 kijkers en dat is iets minder dan Married at First Sight vorige week. Voorlopig vallen vooral de namen van de kinderen van Arjen en Jacobien, die naar Italië verkassen, op. Die zijn allemaal naar naar een wijn vernoemd. 

Corsokoorts in Sint Jansklooster

SBS6 had ook een gloednieuw programma voor ons in petto. In Corsokoorts in Sint Jansklooster is te zien hoe het dorp zich voorbereid op het jaarlijkse bloemencorso in augustus. Dat klonk vooral al niet erg opwindend en een aantal van de 475.000 kijkers kon dat bevestigen. 

Maar gelukkig voor SBS zijn er ook kijkers die wel gecharmeerd zijn van Corsokoorts.

Verward

Bed & Breakfast op NPO 1 trok dinsdag de meeste kijkers. Het logeerprogramma was goed voor bijna 1,2 miljoen kijkers. De eerste aflevering van de nieuwe Jessica Villerius-documentaire Verward trok een keurige 313.000 kijkers op NPO3. En die kijkers waren zeer te spreken over de serie. 

genoemde kijkcijfers zijn afkomstig van Tina Nijkamp, zij deelt dagelijks lineaire kijkcijferdata op haar Instagram-pagina @tinanijkamp.

Meer over