De Allerslechtste Chauffeur van Nederland heeft sterke start

Gisteravond ging het derde seizoen van De Allerslechtste Chauffeur van Nederland van start. Het programma begon sterk met 860.000 kijkers.

Gisteravond stond Ruben Nicolai klaar om acht nieuwe brokkenpiloten in De Allerslechtste Chauffeur van Nederland aan te pakken. Deelnemer Diego maakte het gelijk al bont: hij werd door de politie aangehouden wegens roekeloos rijgedrag. Vervolgens bleek hij ook nog een zak wiet in zijn auto te hebben liggen. Gelukkig hoefde hij nog niet naar huis.

The Simpsons

Veel mensen lijken FOX nog niet te hebben gevonden. Ook gisteravond had de zender extreem lage kijkcijfers. Hoogtepunt van de avond waren The Simpsons met 86.000 kijkers. Een woordvoeder van de zender laat aan Spits weten zich nog geen zorgen te maken: "We kijken vooral naar de kwaliteit van de programma's en de vele positieve reacties geven reden tot vertrouwen."

Praatcijfers: Champions League

De Champions League wedstrijd PSV – AC Milan trok niet alleen ruim 1,8 miljoen kijkers, ook de praatcijfers zijn hoog. Met eindstand 1-1 was het een prima wedstrijd voor PSV. Op Twitter ging het feestje nog even door:

Meer over:

Reageren