De boeren kozen: 3,9 miljoen kijkers

27 januari 2014 08:17 | kijkcijfers | Door Televizier

Boer Jos en boer Johan kozen hun vrouw en dat leverde Boer Zoekt Vrouw Internationaal iets meer kijkers op dan vorige week.

Het was een dramatische aflevering van Boer Zoekt Vrouw. Er moesten keuzes worden gemaakt. Maar alleen bij boer Jos ging dat volgens het boekje. Hij koos -geheel tegen de verwachting in- niet voor Leonie. Eerder was in de pers 'uitgelekt' dat Leonie haar huisraad had verkocht en vanuit Alkmaar naar Frankrijk was geëmigreerd, maar daar klopt dus niets van. Boer Jos koos voor Saskia.

Boer Johan kon niet op Yvon wachten voor het laatste keuzemoment. Hij vertelde kleine Ingrid in tranen dat hij dolverliefd op haar was, en de gevoelens waren wederzijds.

Bij boer Jan in Canada ging het hopeloos mis. Jan stuurde Claire voortijdig naar huis, maar Judith moest uiteindelijk niets van hem weten. En dus blijft Jan eenzaam en alleen achter op zijn plofkippenboerderij. Misschien lag het aan de niet zo romantische aard van Jan.

Andere Tijden Sport

Schaatser Hein Vergeer vertelde in Andere Tijden Sport waarom hij nooit een medaille had gehaald op de Olympische Spelen, een onontdekte blessure bleek de boosdoener. Dat leverde weer een mooie documentaire op en 1,5 miljoen kijkers.

Onopgeloste Zaken

Alberto Stegeman ging in Onopgeloste Zaken op zoek naar een horrortandarts die zijn patiënten dusdanig toetakelde dat ze niet meer konden kauwen. Daarmee trok de misdaadjournalist 1 miljoen kijkers.

Meer over