De Slimste Mens begint met 1,1 miljoen kijkers

De eerste wintereditie van De Slimste Mens trapte af met 1,1 miljoen kijkers. Dat is ietsjes meer dan de quiz afgelopen zomer scoorde.

Maar natuurlijk moet het programma nog groeien, dus komen er vast en zeker meer kijkers bij de komende tijd. In de eerste aflevering van De Slimste Mens streden Joris Linssen, Tania Kross en Waldemar Torenstra om de overwinning. Tania viel uiteindelijk af, maar de meeste tweets gingen over sidekick Maarten van Rossum.

Radar

Het consumentenprogramma Radar leverde opvallend genoeg 600.000 kijkers in ten opzichte van vorige week en hield er nog 1,3 miljoen over. En dat terwijl het programma De Loden Leeuw uitreikte, de prijs voor de meest irritante BN'er in een reclame. Die 'eer' viel te beurt aan Maarten van der Weijden.

Roy

EenVandaag deed het lekker met de verkiezing van de politicus van het jaar (902.000) kijkers en SBS scoorde goed met het laatste deel van Harry Potter (704.000). Roy Donders presenteerde in het laatste deel van zijn realityshow Stylist van het Zuiden eindelijk zijn langverwachte huispakken en was daarmee het meest besproken programma van de avond.

Reageren