De Slimste Mens hele week boven het miljoen

Het is een succesvolle week voor de NCRV zomerhit De Slimste Mens. Philip Freriks en Maarten van Rossem scoren de hele week al meer dan een miljoen kijkers.

De Slimste Mens had blijkbaar erg te lijden onder de warme zomeravonden van de afgelopen tijd. Het programma had een aardige start, maar de cijfers waren niet je van het. Daar kwam deze week verandering in: tot nu toe scoorden de slimmeriken elke avond meer dan een miljoen kijkers. Gisteravond zaten maar liefst 1.195.000 Nederlanders aan de buis gekluisterd.

Her Majestys Prison Aylesbury

RTL 4 zond gisteravond het eerste deel van de documentaire Her Majestys Prison Aylesbury uit. Hierin werd een kijkje genomen in de meest beruchte jeugdgevangenis van Groot-Brittanniƫ, waar de oudste bewoner slechts 21 jaar is. Het programma trok aardig wat kijkers: 556.000 om precies te zijn. Zij zagen hoe de 18-jarige Caspean samen met twee nieuwkomers een andere gedetineerde gijzelde.

Praatcijfers

Knevel & Van den Brink werd weer veelbesproken op Twitter. De Twitteraars hadden vooral veel te zeggen over het gebruik van WhatsApp tijdens het autorijden en biggetjes die langer dan 24 uur op transport zitten.

Reageren