De terugkeer van Dokter Deen is een succes

Monique van der Ven, haar paard en Vlieland keerden terug voor een tweede seizoen en 1,7 miljoen mensen waren daar getuige van.

Dat is niet zo veel als vorig seizoen, toen Dokter Deen 2,3 miljoen kijkers in haar greep hield, maar 1,7 is nog steeds hartstikke veel. Er viel ook meteen genoeg te beleven voor de fans van de serie. Zo beviel de dochter van Dokter Deen in een hutje in het gezelschap van Huub van der Lubbe van De Dijk. Al was zelfs dat volgens sommige kijkers nog niet Dokter Deen-waardig. 

Ondanks het grote succes was er vorig jaar wat kritiek op de acteerprestaties van sommige acteurs en die is nog niet verdwenen.

Goede Tijden Slechte Tijden

In Goede Tijden Slechte Tijden steeg de spanning tot een hoogtepunt omdat Femke Rik en Nuran ontvoerde en wilde dat hij Nuran neerstak. Gelukkig hadden twitteraars goede raad voor Rik.

 

Mistresses

De eerste aflevering van de nieuwe serie Mistresses op NET 5 werd bijzonder matig bekeken. Slechts 122.000 mensen hadden zin in de serie met vier dames die het ervan nemen op seksueel gebied. Ook in de Verenigde Staten werd Mistresses niet geweldig bekeken. Toch komt de serie daar terug voor een tweede seizoen.

Meer over: