KIJKCIJFERS WOENSDAG 10 OKTOBER 2018

De TV van gisteren: Klein vreugdedansje bij RTL Late Night

RTL Late Night met Twan Huys heeft voor het eerst sinds dagen weer een plek in de kijkcijfer top 25 weten te behalen. De talkshow trok 441.000 kijkers en wist daarmee plek 20 te scoren.

Aan tafel bij Twan Huys zat onder anderen Rob Kemps van Snollebollekes. Hij durfde het zelfs aan om Matthijs van Nieuwkerk, gebombardeerd tot grootste Charles Aznavour-fan ooit, uit te dagen voor een quiz over de Franse chansonnier. RTL Late Fight, kom maar door!

Tussen kunst en kitsch

Guilty pleasure Tussen kunst en kitsch blijft nog altijd een hoop mensen boeien. Zo ook woensdagavond, waar een enkele kijker zelfs de nieuwe D66-fractievoorzitter Rob Jetten zag verschijnen in het kunstprogramma. Ook de gasten met hun eeuwenoude voorwerpen waren weer reden voor liefde.

RTL4

Het was een redelijk goede avond voor RTL4. De geplaagde zender scoorde met Goede Tijden Slechte Tijden ook aardige cijfers. Naar de langstlopende Nederlandse soapserie keken ruim een miljoen mensen. Toch was niet iedereen het eens met de gekozen verhaallijn. Tja, je kan het niet iedereen naar de zin maken he?

Effe geen cent te makken

Roelvinkjes: Effe geen cent te makken blijft nog altijd gestaag een publiek boeien. Waar de eerste aflevering werd bekeken door 636.000 mensen, stemden woensdagavond toch maar mooi 537.000 kijkers af op de avonturen van het gezin in Amsterdam. Kritiekloos was het weer allerminst op Twitter.

Journaal scoort het best

Het best bekeken programma van woensdagavond was het NOS Journaal van 20.00 uur. Daar keken 1,82 miljoen mensen naar. Dinsdagavond had het programma ook al de meeste kijkers van de avond getrokken.

Meer over:

Reageren